Formverktyg kvalitet och kundnytta i fokus

Om PDAT – Product Design and Tooling

Välkommen till PDAT – Product Design and Tooling – din fullservicepartner inom detaljtillverkning och formverktyg för prototyper och serieproduktion inom plast och metall. Med över två decenniers erfarenhet inom området är vi specialiserade på att leverera högkvalitativa lösningar till både stora och små företag över hela världen.

Vår breda kompetens inom rapid prototyping, formsprutning, extrudering, och tillverkning av pressgjutningsverktyg gör oss till den idealiska partnern för att omvandla dina idéer till verklighet. Vi arbetar med alla typer av material, inklusive plast, gummi, aluminium, och zink, och vårt mål är att leverera produkter som uppfyller dina exakta krav och specifikationer.

PDAT har sina rötter i ett finskt familjeföretag med djupa kunskaper, traditioner och enastående hantverksskicklighet. Med tiden har vi vuxit och utvecklats till att bli en internationell spelare genom att kombinera vår nordiska kvalitet med den kinesiska leveranskraften och kostnadseffektiviteten. Detta har gett oss förmågan att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

Vi har investerat i moderna produktionsanläggningar både i Finland och Kina, vilket ger oss den unika förmågan att erbjuda lokal produktion nära våra kunder. Med vår egna verktygs- och prototypfabrik i Dongguan, Kina, kan vi säkerställa snabba leveranser och flexibilitet i produktionsprocessen.

Vårt mål är att erbjuda dig den bästa möjliga upplevelsen som kund. Vårt team består av både lokala och skandinaviska resurser som arbetar tillsammans för att säkerställa en smidig och effektiv produktion. Vi har implementerat ISO-standarder för att säkra en hög kvalitetsnivå i varje steg av tillverkningsprocessen.

När du väljer PDAT som din partner kan du vara trygg i vetskapen om att du samarbetar med ett företag som prioriterar kvalitet, noggrannhet och kundtillfredsställelse. Våra tekniska experter och designspecialister står redo att hjälpa dig med allt från idéutveckling och prototyptillverkning till serieproduktion och slutmontering.

Oavsett om du behöver en enklare prototyp eller en komplex formverktygslösning, är vi här för att möta dina behov. Kontakta oss idag för att diskutera dina projekt och låt oss tillsammans skapa framtidens innovativa lösningar. Med PDAT som din pålitliga partner är möjligheterna oändliga.